PE2U I PGBO

Simpan Emas Demi Masa Depan

SIJIL KETULENAN EMAS KELUARAN PUBLIC GOLD

1 min read

BUKTI EMAS PUBLIC GOLD TULEN

Produk emas dan perak keluaran Public Gold Marketing Sdn Bhd mempunyai sijil perakuan sah yang diiktiraf oleh Penguji Ketulenan atau lebih dikenali dalam dunia emas sebagai Assayer.

Assayer ini berperanan untuk menguji ketulenan setiap produk emas dan perak yang dihasilkan oleh kilang Public Gold bagi menepati piawai yang telah ditetapkan. Setiap produk akan melalui saringan yang ketat dan diuji sebelum disijilkan untuk dijual kepada orang ramai..

Oleh itu, tidak timbul sebarang keraguan bahawa produk dari syarikat tersebut tidak tulen atau tidak menepati piawaian terutamanya dari segi mutu, ketulenan emas/perak dan juga berat emas/perak tersebut..Ini kerana, assayer yang dilantik untuk kerja-kerja tersebut berdaftar dengan badan-badan professional yang bertauliah di Malaysia ini..

Goldbar Public Gold yang dibuat di Turki pula disahkan ketulenan oleh Assayer syarikat Nadir Metal Refinery (NMR)..Jadi, belilah emas Public Gold tanpa was-was. Diuji ketulenan emasnya dan disahkan patuh syariah oleh authoriti..

Satu kelebihan di Public Gold ialah anda boleh mula menyimpan emas tulen 999.9 ini dengan menggunakan akaun yang dinamakan Gold Accumulation Program serendah RM100 sahaja. Disamping itu, emas yang disimpan tidak dikenakan caj simpan dan dilindungi insurans tidak seperti bank dan lain-lain..

Nak menyimpan emas serendah RM100 sahaja? Wassap anytime, saya akan bantu anda secara PERCUMA.

http://www.wasap.my/+60136305658/Nak_Simpan_Emas

SIJIL KETULENAN EMAS

SIJIL KETULENAN EMAS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Info Lanjut
Hai, boleh saya bantu?